Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Καινούριο αυτοκίνητο από 76 ευρώ το μήνα!

Η φθηνότερη δόση στα 30 best seller μοντέλα της αγοράς
Καινούριο αυτοκίνητο από 76 ευρώ το μήνα!
Διαβάστηκε από 27460 αναγνώστες
Αντιδρώντας στο αρνητικό κλίμα της εποχής, η αγορά αυτοκινήτου προσφέρει σήμερα τις πλέον συμφέρουσες χρηματοδοτήσεις για την απόκτηση καινούριου μοντέλου. Δείτε λοιπόν σήμερα πόσο θα σας κοστίσει η μηνιαία δόση για ένα εκ των 30 best-seller της αγοράς και υπολογίστε ποιο χρηματοδοτικό πρόγραμμα σας συμφέρει για να το αποκτήσετε.
Στη δύσκολη οικονομικά περίοδο που διανύουμε, το ύψος της μηνιαίας δόσης που καταβάλλει κάποιος για την αγορά ενός καινούριου αυτοκινήτου έχει αποκτήσει πολύ μεγάλη σημασία. Και αυτό γιατί κανείς δε θέλει να επιβαρύνει με ένα μεγάλο ποσόν το μηνιαίο του προϋπολογισμό, ο οποίος στις πιο πολλές περιπτώσεις είναι μειωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Αντιλαμβανόμενες, λοιπόν, αυτή την απαίτηση οι αντιπροσωπείες, σχεδόν στο σύνολό τους, έχουν προχωρήσει στη δημιουργία χρηματοδοτήσεων και προσφορών που συμφέρουν για τα περισσότερα εκ των μοντέλων τους, μειώνοντας την τιμή της μηνιαίας δόσης. Εμείς, θέλοντας να δούμε το τι συμβαίνει στην αγορά, αναζητήσαμε τη χαμηλότερη δυνατή δόση μέσω της οποίας μπορείτε να αγοράσετε ένα εκ των 30 best-seller μοντέλων, με βάση πάντα τις χρηματοδοτήσεις των αντιπροσωπειών (και όχι μεμονωμένα των εμπόρων). Σήμερα μπορείτε να δείτε ανά αυτοκίνητο τη χαμηλότερη δόση, σημειώνοντας ότι 4 μοντέλα της 30άδας απουσιάζουν (3 της Opel και 1 της Citroen), αφού δεν υπάρχει κεντρική χρηματοδότηση αλλά μεμονωμένη ανά επίσημο έμπορο.
Τι ζητήσαμε για τη χαμηλότερη δόση
Αρχικά, όπως είναι φυσικό, σε κάθε μοντέλο που σας παρουσιάζουμε το ποσόν της χαμηλότερης δόσης αφορά στη βασική -και άρα φθηνότερη στην γκάμα- έκδοσή του, χωρίς να υπολογίζεται η χρέωση τυχόν μεταλλικού χρώματος. Στη συνέχεια ζητήσαμε από τις εταιρείες ως προκαταβολή σε κάθε περίπτωση χρηματοδότησης να ληφθεί η χαμηλότερη δυνατή (για παράδειγμα, όπου υπάρχει 0% προκαταβολή, έχει ληφθεί υπ´ όψιν η μηδενική προκαταβολή) και όχι μια υψηλή της τάξεως του 50-60%, που θα μειώσει τη δόση σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Σημειώστε ότι στις τιμές των μοντέλων περιλαμβάνονται όλες οι εκπτώσεις που ισχύουν με κάθε χρηματοδότηση, ενώ φυσικά δεν υπολογίζουμε τα πάγια έξοδα που πρέπει να καταβάλετε πριν κάνετε την πρώτη βόλτα με το αυτοκίνητο. Επίσης, η σειρά των αυτοκινήτων είναι βάσει των πωλήσεών τους το διάστημα Ιανουαρίου-Ιουλίου.
Τα πάγια έξοδα που πρέπει να καταβάλετε για την απόκτηση του αυτοκινήτου
Από 100 έως 200 ευρώ έξοδα φακέλου (τα έξοδα που απαιτεί η τράπεζα για να εγκρίνει το δάνειο)
Από 28 έως 562 ευρώ έξοδα τελών κυκλοφορίας
75 ευρώ έξοδα πινακίδων
Από 30 έως και πάνω από 100 ευρώ έξοδα προετοιμασίας αυτοκινήτου (δεν απαιτούνται από όλες τις εμπορίες)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου