Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

Πανδημία Γρίπης. Τί δεν μας Λένε!

6.7.09

"Το μόνο ασφαλές εμβόλιο είναι αυτό που δεν χρησιμοποιείται ποτέ "

James R. Shannon,τέως διευθυντής αμερικανικού εθνικού συμβουλίου υγείας.

"Tα παιδιά που εμβολιάζονται για γρίπη έχουν 3 φορές μεγαλύτερο κίνδυνο να νοσηλευτούν για γρίπη"

Children Who Get Flu Vaccine Have Three Times Risk Of Hospitalization For F…

Οι θάνατοι (κυρίως παιδιών) σε Αφρική και Ασία είναι μόνον από ελονοσία 3000 ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Γιατί αυτό δεν αποτελεί καν είδηση ενώ "η πανδημία" με τα ελάχιατα θύματα μονοπωλεί τα ΜΜΕ, κινητοποιεί παγκόσμιους οργανισμούς και κυβερνήσεις;


1. Κηρύσσεται πανδημία, κινητοποιούνται κυβερνήσεις, ξοδεύονται εκατομμύρια για τη γρίπη των χοίρων με 145 θύματα λιγότερα απ΄ αυτά που προκαλούν κάθε χρόνο οι κεραυνοί (1170 θύματα το χρόνο) και αμελητέα μπροστά στα θύματα της εποχιακής γρίπης που ανέρχονται σε 250.000 έως 500. 000. Time Magazine June 11, 2009 ενώ τo 98% των νοσούντων αναρρώνει χωρίς καμμιά θεραπεία.

2. Σε Γαλλία, Αγγλία, Αμερική Readying Americans for Dangerous, Mandatory Vaccinations -(και έπονται.....) μεθοδεύεται υποχρεωτικός εμβολιασμός (με κυρώσεις για όποιον επιμείνει να αυτοδιαχειριζεται το σώμα του), ενώ είναι γνωστό ότι :

(α) Τα εμβόλια είναι αναποτελεσματικά.Το παραδέχεται τηλεφωνικά ακόμη και ο παρασκευαστής (http://www.youtube.com/watch?v=az5aAwr4ugE)

(β) Τα εμβόλια είναι επικίνδυνα
Το 1918-19, κατά τη διάρκεια της ισπανικής γρίπης των πτηνών, μόνον οι στρατιώτες και άλλα άτομα που είχαν εμβολιασθεί κατά της γρίπης αρρώστησαν και πέθαναν,
Εκατομμύρια άνθρωποι πέθαναν από το θανατηφόρο εμβόλιο για το οποίο ο οργανισμός δεν είχε φυσική άμυνα.
Αυτοί που αρνήθηκαν το εμβόλιο παρέμειναν υγιείς, μολονότι βοηθούσαν τους αρρώστους και μετέφεραν τους νεκρούς. Ομοίως και από τον εμβολιασμό το 1976, για την τότε πανδημία των χοίρων οι άνθρωποι πέθαναν και πολλοί παρέλυσαν από το εμβόλιο και όχι από τον ιό των χοίρων. Officials Are Urged to Heed Lessons of 1976 Flu Outbreak

Από τους 145 θανάτους της σημερινής "πανδημίας οι 128 είναι στο Μεξικό στο οποίο είχε προηγηθεί δωρεάν εμβολιασμός του πληθυσμού.

(γ) Οι εταιρίες παρασκευής των εμβολίων έχουν ασυλία σε περίπτωση ανήκεστων βλαβών

(δ) Δες τε στο YouTube την προπαγάνδα και τον εκφοβισμό των εταιριών για να προωθήσουν το εμβόλιο για την γρίπη των χοίρων το 1976 (Στο τέλος της διαφήμισης δείχνει το πρόσωπο μιας γυναίκας να παίρνει τη μορφή χοίρου)

3. Το πολυδιαφημιζόμενο Tamiflu (εταιρίας συμφερόντων τέως αντιπροέδρου USA, Cheney) έχει από το 2007 απαγορευτεί στην Ιαπωνία για παιδιά γιατί προκάλεσε (14) θανάτους και ανήκεστες βλάβες ενώ η προβλεπόμενη από την εταιρία επωφελής δράση του είναι συντόμευση μόνον της ανάρρωσης κατά μία ή μιάμιση ημέρα εδώ.

4. Αποτελεσματική για την αντιμετώπιση της γρίπης είναι η επαρκής ποσότητα βιταμίνης D η οποία ενεργοποιείται με έκθεση στον ήλιο.( η έξαρση το χειμώνα οφείλεται στην έλλειψη της βιταμίνης αυτής λόγω ανεπαρκούς έκθεσης στον ήλιο)..

4α. Δεν υπάρχει οργανισμός που να ελέγχει τι περιέχεται στα εμβόλια.
Για παράδειγμα, αυτό το Φεβρουάριο,
ο μεγαλύτερος παρασκευαστής εμβολίων Baxter έφτιαξε εμβόλιο που περιείχε ζωντανό ιό της γρίπης των πτηνών και ανθρώπινο ιό και έστειλε αυτό το "εμβόλιο" σε 18 χώρες, ελπίζοντας ότι κανείς δεν θα παρατηρήσει ότι περιέχει τον ιό της γρίπης των πτηνών.

Όμως, η Τσεχοσλοβακία το δοκίμασε πρώτα σε παπαγάλους και οι παπαγάλοι πέθαναν και αποκαλύφθηκε η φύση του "εμβολίου".

Η ίδια εταιρεία απέκτησε δικαιώματα για την παραγωγή του νέου εμβολίου για τη γρίπη των χοίρων και αναμένεται να το έχει έτοιμο τον Ιούλιο.
Κανείς δεν μπορεί να τους εμποδίσει να κάνουν το ίδιο "σφάλμα" και πάλι.

Παρόλο που το φιάσκο της Baxter προκάλεσε οργή στην Ευρώπη, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στην Αμερική δεν ανέφεραν καν το γεγονός (Ούτε στην Ελλάδα, φυσικά. Οι αρμόδιοι θεώρησαν πιο σοβαρό να ασχοληθούν με την αθώα "φραπελιά").

5. Πρόσφατα, Αυστραλή Δημοσιογράφος- Ερευνήτρια έχει εκφράσει κατηγορίες εναντίον ΠΟΕ, Φαρμακοβιομηχανιών και Αμερικανικών Παραγόντων για Βιοτρομοκρατία και Πρόθεση μαζικών δολοφονιών

Journalist Files Charges against WHO and UN for Bioterrorism and Intent to Commit Mass Murder

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

by email: vitsas@

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου