... «Αυτό που μπορούμε να πούμε», είπε η δρ Βογιατζόγλου, «είναι ότι τα συμπεράσματα υποδεικνύουν ότι θα ήταν καλό να επιδιώκει κάποιος τη διατήρηση της βιταμίνης στα ανώτατα φυσιολογικά όρια». Αυτό, πρόσθεσε η επιστήμονας, μπορεί να επιτευχθεί καταναλώνοντας τροφές που είναι πλούσιες σε βιταμίνη Β12 -όπως άπαχο κρέας, ψάρι και γαλακτοκομικά προϊόντα- αλλά και ενισχυμένα δημητριακά στο πρόγευμα. Η συνιστώμενη διατροφική δόση για τη Β12 είναι 2,4 μικρογραμμάρια ημερησίως. | |||
απόσπασμα από άρθρο στην "Καθημερινή" για να διαβάστε όλο το άρθρο κάντε click εδώ... |
Πέμπτη 13 Αυγούστου 2009
Η Β12 είναι βιταμίνη ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση υγιών κυττάρων
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου