Τρίτη 21 Απριλίου 2009

Πασχαλινό μήνυμα Μητροπολίτη Μονεμβασίας & Σπάρτης.

από το 935radio.gr

Πασχαλινό μήνυμα Μητροπολίτη Μονεμβασίας & Σπάρτης.
eystathios_small16 Aπριλίου 2009.
"...Αδελφέ μου, Χριστός Ανέστη.

Ζούμε σε μια εποχή κατά κοινή ομολογία χρεωκοπημένη. Ευρισκόμεθα σε μια κοινωνία πολύ χαμηλά ηθικά πεσμένη. Ακούγονται και γίνονται στις ημέρες μας πράγματα, που δεν τα χωράει το μυαλό μας, εξευτελιστικά για το ανθρώπινο πρόσωπο και απαξιωτικά για την ανθρώπινη ζωή...",
αναφέρει στο πασχαλινό μήνυμά του ο Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης Ευστάθιος και συνεχίζει...

"...Δεν είναι αρκετή η επιθυμία μας να απαλλαγούμε από αυτό τον αποπνικτικό δεσμό με το κακό που επλεόνασε. Δεν είναι αποτελεσματική ούτε μόνο η προσπάθειά μας να ζήσουμε μια ζωή πνευματικη, αναγεννημένη, με ευλογημένα οράματα και αξιέπαινες επιδιώξεις.

Εκεί που φθάσαμε μόνο με την θαυματουργική και αναντίρρητα ευεργετική παρέμβαση του Θεού θα λυτρωθούμε. Ο Κύριός μας, με την πανσθενουργή θεία Χάρη Του και θέλει και μπορεί να φέρει την σωτήρια αλλαγή σε εκείνους που τον πιστεύουν και είναι δεκτικοί αυτής της ευλογίας.

Εύχομαι ολόψυχα, Εκείνος που ως παντοδύναμος Θεός ανέστησε νεκρούς και ενίκησε και επάτησε με το δικό Του θάνατο τον θάνατο, που μέχρι τότε ήταν ανίκητος, να αναστήσει όλους μας, “νεκρωθέντας τη αμαρτία”, χαρίζοντάς μας την χαρά και την ευτυχία...".


Ο Μονεμβασίας και Σπάρτης Ευστάθιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου