Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

Για "Το Χαμόγελο του Παιδιού"

Αγαπητοί μας φίλοι,

Θα θέλαμε καταρχάς να σας ευχαριστήσουμε για το ενδιαφέρον με το οποίο αντιμετωπίσατε το μήνυμα που μας προωθήσατε. Είναι πολύ σημαντικό ο καθένας μας να αντιμετωπίζει τέτοιου είδους μηνύματα με την απαραίτητη κρίση και υπευθυνότητα, καθώς αποτελεί έγκλημα τόσο σοβαρά ζητήματα να γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης και κερδοσκοπίας από κάποιους και να μειώνουν την σοβαρότητα που έχουν τα πραγματικά τέτοια περιστατικά.

Διαψεύδουμε λοιπόν κατηγορηματικά την οποιαδήποτε ανάμιξη του Οργανισμού μας στο παρακάτω -υποτιθέμενο- ιατρικό πρόβλημα. Το Χαμόγελο του Παιδιού, πράγματι, στηρίζει ενεργά και ουσιαστικά, χιλιάδες παιδιά στην Ελλάδα που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα (όπως μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικότερα και στην ιστοσελίδα μας), αλλά ποτέ με τρόπο που να θίγει την αξιοπρέπεια του παιδιού και της οικογένειας που αντιμετωπίζει το πρόβλημα. Ο σεβασμός προς την οικογένεια και το παιδί, αποτελούν έναν από τους βασικούς γνώμονες που ακολουθούμε σε κάθε δράση μας.

Σας παραθέτουμε το σχετικό link από την ιστοσελίδα μας, στο οποίο μπορείτε να διαβάσετε το Δελτίο Τύπου που αφορά στη συγκεκριμένη περίπτωση. http://www.hamogelo.gr/default.asp?pid=107&newid=389&la=1

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία αναφορικά με τον Οργανισμό και τη δράση μας.

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Με εκτίμηση,

Για "Το Χαμόγελο του Παιδιού"

Γραφείο Τύπου

210 3306140,
press@hamogelo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου